Ağız ve Diş Sağlığı Haftasına Özel Ücretsiz Diş Muayenesi

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında ücretsiz diş muayenesi kampanyamız 18 – 26 Kasım tarihleri süresince devam etmektedir. Sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiğimiz bu kampanyaya; herkes için sağlık misyonuyla yoluna devam eden Levent Hastanesi olarak bizler, tüm halkımızı davet ediyoruz.

Ağız ve diş sağlığı problemleri birçok farklı hastalığı da tetikleyebilir. Çocukluk döneminden yaşlılık dönemine kadar yaşam boyunca yaşam kalitesini ciddi ölçüde etkileyen ağız ve diş sağlığı için yaptığımız bu kampanya ile diş sağlığının önemini vurgulamayı ve diş sağlığının önemi ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladık.

Sağlıklı dişler ve gülüşler için düzenli olarak diş sağlığı kontrollerinizi yaptırarak oluşabilecek ağız ve diş problemlerini engelleyebilirsiniz. Ağız ve Diş Sağlığı haftasına özel ücretsiz muayene fırsatını kaçırmayın.

19 Kasım 2017