Ücretsiz Şeker Ölçümü

14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde toplumumuzun şeker hastalığı konusundaki farkındalığını arttırmak için Özel Levent Hastanesi olarak, ücretsiz şeker ölçümü standımızda buluştuk.

Özel Levent Hastanesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında halkımıza hizmet etmek için ücretsiz kan ölçümü yaparak, diyabet gibi sağlığı ciddi ölçüde tehdit edici bir hastalığın teşhisi için gerekli ilk adımı attık. Halkı diyabet konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla organize ettiğimiz bu etkinlik halk tarafından yoğun ilgi gördü.

Eğer yavaş iyileşen yaralarınız varsa, tansiyonunuz yükseliyorsa, sık idrara çıkıyorsanız, bulanık görme sorunu yaşıyorsanız, aşırı halsizseniz, çok fazla acıkıp, çok fazla susuyorsanız şeker hastalığı kapınızda olabilir. Bu nedenle vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşunda muayene olarak şekerinizi ölçtürmelisiniz.

Her 6 saniyede bir kişi Diyabet hastalığından hayatını kaybediyor. Farkında olun, diyabete karşı önlem alın.

14 Kasım 2017