2. Health Uzbekistan (Sağlık Turizmi) Fuarı’na Katıldık

Özel Levent Hastanesi olarak 27-28 Eylül tarihlerinde Taşkent International Hotel'de gerçekleştirilen 2. Health Uzbekistan (Sağlık Turizmi) Fuarı’nda hastanemizin tanıtımını gerçekleştirdik. Bu önemli etkinlikte, sağlık sektöründeki en son gelişmeleri ve hastane hizmetlerimizi tanıtmak için büyük bir heyecanla yer aldık.

Fuar boyunca standımızda birçok önemli konuk ağırladık. Özbekistan Büyükelçisi Olgan Bekar ve Özbekistan Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Celalettin Asamıddınov standımıza özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Fuarın iki günü boyunca, hastanemizin uzman sağlık ekibi, katılımcılara ve ziyaretçilere sağlık turizmi, kişiye özel tedavi seçenekleri, son teknoloji medikal cihaz parkurumuz ve güncel tıbbi hizmetlerimiz hakkında bilgi verdi.

Bu fuarda elde ettiğimiz deneyimler ve kurduğumuz önemli bağlantılar, hastanemizin uluslararası düzeyde tanınmasına ve dünya çapında hastalar için bir sağlık destinasyonu olarak daha fazla ilgi görmesine katkı sağlayacak. Özbekistan'daki sağlık turizmi potansiyeli ile işbirliği yapmaya devam etmek ve daha fazla insanın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Temsilcilerimiz: Genel Müd. Yardımcısı Songül Algül, Başhekim / Genel Cerrah Op. Dr. Mustafa Korhan Mercan, Hasta Hizmetleri Müdürü Ceylan Genç

02 Ekim 2023