Check-Up Web Sağlık E-Randevu E-Sonuç

• Kadın Hastalıkları ve Doğum

Doğum Tarihi: 12.01.1989

Eğitim Bilgileri

İhtisas: İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2016-2020)

Üniversite: Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi (%50 burslu); 2008-2014 (dönem 2.si olarak mezun olmuştur)

Mesleki Kariyer

2022 - Halen: Özel Levent Hastanesi

2020 – 2022: Kırıkhan Devlet Hastanesi - Mecburi Hizmet

2010-2013 Ankara Tobb Etü Hastanesi Kalp- Damar Cerrahisi gönüllü staj

2012- Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi- Kardiyotorasik cerrahi  yaz stajı (Ağustos 2012)

Yabancı Dil: İleri seviye İngilizce

Araştırma ve Yayınlar:

1. Erken Başlangıçlı Parkinson Hastalığında Rol Oynayan Moleküler Mekanizmalar- Başkent Üniversitesi Çalışma Grubu Poster Bildirimi (Mayıs 2009)
  2. Pelin C, Özleme S, Lux M, Cingiz G, Öney D, Çalışkan G. The relationship between asymmetry of face and the side preference ( Başkent Üniversitesi, Sempozyum 2010- Anatomi Çalışma Grubu)
  3. Özyer U, Günaydın B, Günhan H, Kılıç E, Örnek T, Özleme S. Assessment of thyroid nodules diagnosed as benign with ultrasound guided fine-needle biopsy by using ultrasound and repeat fine-needle biopsy for follow-up (Başkent Üniversitesi Sempozyum; 2011- Girişimsel Radyoloji Çalışma Grubu)
  4. Uymaz B, Sezer G, Köksal P, Tarcan O, Özleme S, Aybek T. Clinical outcome, pain perception and activities of daily life after minimally invasive coronary artery bypass grafting ( Anatolian Journal of Cardiology- Ocak 2014)
  5. Preeklampsi  tanısı almış gebelerde normal vaginal yol ile doğum ve sezaryen ile doğum sonrası, farklı doğum şekillerinin kısa (postpartum ilk 72 saatte) ve uzun dönemde (3 yıl içerisinde) böbrek fonksiyonlarına etkilerinin araştırılması- Uzmanlık Tezi (17 Mart 2020)
  6. Online Genital Estetik Kursu- Op.Dr.Eray Çalışkan-18 Nisan 2021

Levent Hastanesi TV