Down Sendromlular Levent Hastanesi’nde Danışmanlık yaptı

Her yıl farklı etkinliklerle kutlanan Dünya Down Sendromlular Günü kapsamında 21 Mart Perşembe günü hastanemizde bir organizasyon düzenleyerek Down Sendromlu kardeşlerimizle bir araya geldik.

Ortalama her 800 doğumdan birinde görülen Down Sendromu’na dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için hastanemiz bünyesinde yaptığımız etkinliklere bir yenisini daha ekledik.

Son olarak 21 Mart tarihinde gerçekleştirilen organizasyonda Hasta Hizmetleri ekibimiz, Down Sendromlu kardeşlerimizle birlikte hastanemizde danışmanlık hizmeti sundular.

Saat 13.00-15.00 arasındaki hastanenin farklı bölümlerinde görev alarak hastalarımıza yardım ettiler ve tedavilerine destek oldular.

Programımız, Diyetisyen Tuğçe Kırcılar eşliğinde Vücut Kitle Analizi ve Beslenme Önerileri sohbeti ile tamamlandı.

21 Mart 2019