Kardiyoloji Mini ve Kapsamlı Check up Paketlerinde Kampanya

İstanbul Hastanesi denildiğinde akla gelen ilk özel hastane olarak herkes için sağlık misyonumuzu her daim sürdürmek ve hastalarımızın memnuniyetini sağlamak için kampanyalar yapmaya devam ediyoruz.

Herkes için sağlık misyonumuz doğrultusunda kardiyolojik check up hizmetlerimizde %50 indirim kampanyası ile yanınızdayız.

Kardiyolojik Check up’ın herhangi bir şikâyet olmaksızın düzenli olarak yaptırılması kalp sağlığınızı korumak için önemli bir adım olarak düşünülmelidir. Özellikle ailede kalp rahatsızlığı bulunan kişilerin, sigara tüketenlerin ve 40 yaş ve üstü gibi risk grubunda olan herkesin senede bir kere kalp check up yaptırması gerekmektedir.

Farklı hastalıklar üzerine yapılacak araştırma ve takip için birçok tetkik kullanılmaktadır. Tetkik öncesi hazırlık ve kalp check up hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

17 Nisan 2018