Check-Up Web Sağlık E-Randevu E-Sonuç

Sosyal Medyada Sizlerle Buluşuyoruz

Özel hastane olarak hastanemiz hakkında tüm gelişmeleri, kampanyaları ve duyuruları, en güncel sağlık haberlerini paylaşacağımız sosyal medya hesaplarımızda sizlerle buluşuyoruz.  Çağımızın vazgeçilmezleri haline gelen sosyal medya platformlarından, bir İstanbul Hastanesi olan hastanemiz ile ilgili içeriklere erişebilir, bizimle bu kanallar üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.

“Facebook, İnstagram, Twitter ve Youtube Sosyal Medya Hesaplarımız Yayın Hayatına Başladı.”

Facebook, İnstagram, Twitter ve Youtube sosyal medya hesaplarımız artık yayında olup, bize bu sosyal medya hesaplarından her daim ulaşabilir, hastanemiz hakkında gelişmeler, kampanyalar ve duyurulardan güncel olarak haberdar olmak için hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

17 Kasım 2017
Yorum Yap